Splošni pogoji poslovanja

www.santa-post.com je spletna stran s katero upravlja:

AZZS d.o.o., Kogojeva 1, 1000 Ljubljana; Tel: 051 853 851; Email: info@santa-post.com; Matična številka: 6098185000; ID za DDV: SI83121307; Družba je registrirana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, št. SRG 2012/2926 z dne 19.01.2012. Smo zavezanci za DDV.

Ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje www.santa-post.com, pravice kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Z naročilom izdelka se kupec strinja s temi pogoji.

Cene

Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Postopek nakupa

Izberete »kdo« bo pisal pismo, predlogo pisma, ter izpolnite vsa polja v naročilnici. S klikom na gumb “Oddaj naročilo” oddate naročilo. Če vam upravljanje s spletno trgovino predstavlja težave nam pišite na info@santa-post.com

1. Naročilo sprejeto: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe. Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo po plačilu v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave
pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Prek elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga.

2. Prejeto plačilo: Po prejetem plačilu, gredo pisma takoj v tisk. Po uspešno izvedenem plačilu spremembe na pismu niso možne.

3. Blago odpremljeno: Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi in odpošlje.

Naročene izdelke ponudnik pošlje še isti ali naslednji dan, najkasneje pa v roku 8 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, ponudnik o tem obvesti kupca.

Način plačila

Nudimo vam možnost plačila ob dostavi oz. Po povzetju, vnaprejšnje plačilo s kreditnimi karticami, paypal ali plačilo po predračunu (nakazilo na naš poslovni račun).

Pri težavah s plačili se lahko obrnete na info@santa-post.com ali na telefon 051 853 851.

Načini in stroški dostave

V ceno izdelkov poštnina ni vključena. Razen v primeru kjer je to posebej zapisano (Brezplačna poštnina).

Strošek dostave

V primeru vnaprejšnjega plačila (Nakazilo na TRR, kreditne kartice, PayPal) znaša strošek dostave 1,99€.

V primeru Plačila po povzetju se dodatno zaračuna še storitev prenosa denarja v višini 1,49€, skupno torej znaša strošek dostave pri plačilu Po povzetju: 3,48€.

Vse cene vključujejo 22% DDV.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS Slovenija, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Reklamacije

V primeru, da je prišlo do poškodbe pošiljke med samo dostavo, nas obvestite na info@santa-post.com in brezplačno bomo naredili zamenjavo izdelka. V ostalih primerih mora kupec reklamacijo posredovati preko naslova info@santa-post.com ali pisno na naslov ponudnika. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel reklamacijo in sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval ter ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupcu pripada pravica, da v tridesetih (30) dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga, in sicer preko naslova info@santa-post.com, blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Za povrnitev denarja mora kupec javiti svoj TRR na katerega se izvrši povrnitev denarja.

Pri personaliziranih izdelkih odstop od pogodbe ni mogoč, teh izdelkov ne morete vrniti ali jih zamenjati, razen če so izdelani z izrazito napako za katero je odgovoren Ponudnik.

Vračilo personaliziranih izdelkov ni možno.

Naročilo oz. pogodba na daljavo

Oddano elektronsko naročilo oz. pogodbo na daljavo hranimo na sedežu podjetja. Na vašo zahtevo vam jo lahko pošljemo na e-naslov. Zahtevo nam javite na info@santa-post.com.

Komunikacija

Ponudnik bo s kupcem stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

• jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,

• pošiljatelj bo jasno razviden,

• različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,

• željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik spoštoval.

SMS-sporočila (obvestila o nagradni igri, koristne informacije o spremljevalnih akcijah) so za uporabnika brezplačna. V kolikor nam pošljete SMS-sporočilo se ta obračunava po ceniku vašega mobilnega operaterja.

ODJAVA

Kupcem je stalno omogočena možnost odjave od SMS obvestil. Odjava preko SMS sporočil deluje na sledeč način: Kupec pošlje SMS sporočilo z vsebino: »ODJAVA« na 051853851. Kupec se s tem odjavi od vseh obvestil. Kot odgovor na zahtevo po popolni odjavi, uporabnik prejme brezplačno povratno sporočilo, z besedilom: »Odjavljeni ste od vseh SMS ali MMS obvestil/sporočil/informacij/vsebin na
številki 051853851. AZZS d.o.o.«

Pravila obnašanja uporabnikov

Spletna trgovina santa-post.com zraven prodaje artiklov omogoča tudi oddajo mnenj o artiklih, ki je namenjeno medsebojni komunikaciji kupcev z namenom izmenjave uporabniških izkušenj z artiklom.

Na spletnih straneh ni dovoljeno zasmehovati in žaliti artiklov ali drugih uporabnikov. Vsakdo ima pravico do svojega mnenja. V primeru, da se z nekom ne strinjate, to izrazite z argumentirano repliko. Prepovedano je ščuvanje k verski, rasni, seksualni, nacionalni, politični ali kakšni drugi nestrpnosti. Prosimo vas, da ne uporabljate neprimernih izrazov in vas vabimo, da pozitivno sodelujete pri kakovosti medmrežne komunikacije. Objava povezav na druge spletne strani niso dovoljene in si pridržujemo pravico do odstranitve takšnih objav. Oglaševanje, prodaja, komercialne raziskave brez soglasja lastnika spletnega mesta santa-post.com niso dovoljene in bodo odstranjene. Uporabniško ime in geslo, ki ga uporabnik uporablja za registriran dostop, je uporabnik dolžan varno shraniti in zaščititi pred zlorabo! Uporabniki sami odgovarjajo za vsebino, ki jo napišejo.

Zasebnost in varstvo podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo s podatki uporabnikov postopal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za namene dostave kupljenega blaga, pošiljanje informativnega gradiva, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Pomoč

Ponudnik uporabnikom zagotavlja podporo in pomoč preko e-naslova info@santa-post.com.

Dosegljivi smo vsak delovnik na telefonski številki 051/853-851 od 8h do 16h.

Končne določbe

S potrditvijo naročila kupec potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani www.santa-post.com